Standaard Assortiment

Onze roomboter koekjes worden gemaakt in verschillende modellen en smaken. Nog steeds gebruiken we de traditionele recepten en de beste natuurlijke ingrediënten. Daar hebben onze koekjes hun volle en rijke smaak aan te danken. Altijd vers en rechtstreeks geleverd uit onze bakkerij te Maastricht.

Smaak variaties

Alle koekjes zijn gemaakt met roomboter en hebben hetzelfde karakter. De klassieke vanille-citroen is onze best beoordeelde variant.
  • vanille-citroen
  • butterscotch
  • chocolade
  • amandel
  • kokos
  • speculaas
  • karamel-zeezout

Modellen

We gebruiken speciale walsen om de koekjes van een vorm en opdruk te voorzien. Door de jaren heen hebben we zelf in een aantal walsen geïnvesteerd zodat onze klanten hier gebruik van kunnen maken.

De koekjes hebben verschillende formaten en diktes, daarom kan de inhoud per doos onderling  verschillen. Het Kroon model is ons grootste koekje met 8,5 gram per stuk. Onze Dopjes zijn het kleinst met 5,5 gram per stuk en kunnen niet per stuk verpakt worden.

Liever een koekje naar eigen ontwerp? Bezoek dan onze pagina over logokoekjes.

Verpakking

Onze standaard verpakkingen zijn voorzien van een representatieve bedrukking in onze huisstijl. De per stuk verpakte koekjes hebben een volledig transparante folieverpakking en zitten in een handige dispenserdoos. Afhankelijk van het model zitten hier 150 tot 170 stuks in. In een omdoos passen 6 dozen.

De onverpakte koekjes worden afgevuld tot 1500 gram in een hersluitbare zak. Het gewicht van het koekje bepaalt hoeveel koekjes er in een zak gaan (175 – 250 stuks). De zak gaat in een stevige doos die ook ter presentatie gebruikt kan worden door de vouwbare deksel. In een omdoos passen 4 dozen.

Op zoek naar een kleinere geschenkverpakking? Bekijk onze categorie geschenkverpakkingen of vraag ons dan naar de mogelijkheden.