Logokoekjes

Koekjes Royale is gespecialiseerd in het maken van koekjes op maat. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij het traject perfect begeleiden naar het beste resultaat. En met onze ambachtelijke werkwijze blijven wij flexibel om logokoekjes te maken van kleine tot grote oplages.

Ontwerp koekje

Het koekje is opgebouwd uit verschillende reliëf lagen. Standaard bestaat het uit een bodem (vorm) en een opdruk (logo of tekst). Het ontwerp wordt gegraveerd op een wals waar wij vervolgens de koekjes mee kunnen maken.

Bij het ontwerp is het van belang na te denken over de volgende zaken.
– Moet het koekje per stuk verpakt worden? Dan moet de vorm rechthoekig of rond zijn.
– We adviseren minimaal 1,5 mm als lijndikte zodat het deeg er goed in kan lopen.
– Hoe groot moet het koekje worden? Standaard houden we ca. 7 gram aan.

Natuurlijk bespreken we alles graag in overleg zodat wij met de walstekenaar goed kunnen schakelen over het gewenste resultaat.

Prijs standaard wals: € 1295,-
Meerprijs per extra model: € 250,-

Proefdruk

Nadat we tevreden zijn met het ontwerp maken we met onze 3D-printer een stempel om een voorbeeld koekje mee te maken. Zo kunnen we het resultaat beoordelen voordat de wals besteld wordt. Na goedkeuring wordt de wals binnen ongeveer 3 weken gemaakt.

Verpakking

Ben je een grootverbruiker? Dan kun je bij ons ook de verpakking laten personaliseren.

Wanneer we het formaat van het koekje hebben bepaald kunnen we de folie ontwerpen indien de koekjes per stuk verpakt moeten worden. We gebruiken hiervoor recyclebaar plastic of een composteerbare folie. De folie kan half transparant of volledig bedrukt worden. Houdt rekening met een minimale inkoop aan folie voor ongeveer 300.000 koekjes. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Standaard worden de koekjes gevuld in dozen voorzien van onze huisstijl. We kunnen ook blanco dozen gebruiken bestickerd met een gepersonaliseerd etiket. Liever een doos met uw eigen bedrukking? Ook daar helpen wij u graag mee.

Bestellen

Wanneer wij de wals ontvangen hebben kunnen we starten met de productie van het logokoekje. We hanteren een minimale bestelhoeveelheid van 2.500 stuks per smaak. De levertijd is vaak 1 week maar kan oplopen tot 2 weken. De koekjes zijn minimaal 4 maanden houdbaar na productie dus bestel op tijd!

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Vul het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Of bel ons direct voor meer informatie

043 - 785 04 98
Contact