Geschenkverpakking

Naast onze grootverpakkingen kunnen we de koekjes ook in een kleinverpakking vullen. Alle verpakkingsvormen zijn voorzien van een etiket met de wettelijke informatie en de inhoud is 4 maanden houdbaar. We kunnen middels een full colour etiket de verpakking gemakkelijk personaliseren voor verschillende doeleindes. Is het ter promotie op een beurs of wil je ze door gaan verkopen? Met deze koek verpakkingen kan het allemaal!

Potjes 180 gram

Onze potjes en schroefdeksels zijn gemaakt van een single plastic PET. Dit houdt in dat ze 100% recyclebaar zijn. De schroefdeksel zorgt voor een goede (her)sluiting waardoor de koekjes lang vers blijven. Met een compact formaat van 100 x 115 mm straalt het luxe uit en zijn ze goed gevuld.

Je kiest zelf welke koekjes in de koekpot moeten komen. Daarnaast zijn het etiket en sluitzegel te personaliseren. Zo is dit product geschikt voor meerdere doeleinden!

Bestel nu

Bakjes 125 gram

Ben je op zoek naar een kleinere verpakking waar het koekje goed zichtbaar is? Wij kunnen bakjes vullen met koekjes en deze in een plastic zakje dichtsealen en voorzien van een gepersonaliseerd etiket. De koekjes zijn netjes gestapeld en leuk als bedankje voor je personeel of klanten.

Prijs op aanvraag vanaf 500 stuks.

Vensterzakje 100 gram

Op zoek naar iets duurzamers? Dan kun je kiezen voor onze composteerbare zakjes. De buitenlaag is van kraftpapier en de binnenlaag van PLA folie. Zo wordt er toch een goede bescherming geboden en tegelijkertijd aan de CO2-footprint gedacht. Vul ze met biologische koekjes om het af te maken.

Prijs op aanvraag vanaf 500 stuks.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Vul het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Of bel ons direct voor meer informatie

043 - 785 04 98
Contactgegevens